Uw auto terug als nieuw !
0498 601 636 – Contacteer ons

T&S Detailing
Vooruitstrevend naar perfectie

Bij T&S Detailing  ervaart u vakmanschap en passie voor een stralend uitzicht van uw voertuigen. Tim is uw oplossing om het koetswerk of het interieur van uw voertuig weer netjes te krijgen met een nauwkeurige auto detailing.

Vakkennis

Met onze zaak beschikken wij over meer dan negen jaar aan ervaring. Hiervoor werden verschillende opleidingen en certificaten over onze diensten en producten gehaald in het binnen en buitenland. 

Gans Vlaanderen

Met ons bedrijf zijn wij vanuit ons atelier in Olen aan de slag in gans Vlaanderen. Onder andere dichtbij huis zoals in Herentals en Geel kunnen de klanten op ons rekenen maar zelfs aan de Belgische kust zijn wij actief met kleine wagens tot vrachtwagens.

Particulieren & bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op de service van T&S Detailing. Wij ontvangen bijvoorbeeld wagenparken van bedrijven, kleine zelfstandigen en verkopers van tweedehandswagens. Particulieren zijn ook welkom voor de reiniging en coating van hun wagen.

Contact

Voor een auto detailing contacteert u T&S Detailing via het contactformulier of per telefoon. Wij zijn steeds bereikbaar of u mag een bericht nalaten op de voicemail. U ontvangt een vrijblijvende offerte. Bekijk alvast enkele foto’s van onze reeds uitgevoerde werken.

Flexibel

Detailing in ons atelier of handwash bij u thuis !

Neem contact op met T&S Detailing voor een prijs op maat. Onze prijzen variëren klant per klant.

vraag uw vrijblijvende offerte

Contacteren